Vanzare Spatiu Birouri Centrul CivicInformatii:

  • Tip Oferta:Vanzare
  • Tip Imobil:Spatiu Birouri
  • Pret:135.300 €
  • Camere:3
  • Bai:2
  • Suprafata Utila:70 mp
  • An constructie:2018

Descriere:

Un proiect imobiliar modern si cochet care ofera conditii de locuire de top, dar la preturi accesibile chiar in Centru langa zona PALAS.


Pozitionat intr-o zona accesibila si foarte bine urbanizata din punct de vedere al accesului si mijloacelor de transport in comun, proiectul va gazdui 30 de apartamente de 1 camera, 2 camere si 3 camere dispuse pe 5 niveluri si 25 de spatii pentru birouri , iar parterul va fi dedicat activitatilor comerciale. Apartamente cu priveliste panoramica catre zonele alaturate, fatada este o cortina de sticla, care confera apartamentelor o priveliste neobturata asupra parcului si a vecinatatilor.
Proiectul se adreseaza in aceeasi masura celor care cauta o locuinta moderna si un stil de viata contemporan, datorita distantei mici fata de centrul orasului ( 5 minute ) si a celor 2 parcuri langa care este amplasat : Parcul PALAS cu parc de joaca pentru copii si Parcul Podu Ros, cat si investitorilor prin pozitionarea in imediata proximitate a tuturor cladirilor United Buisiness Center - PALAS si usor accesibil fata de orice alta zona a Iasiului.


Central Luxury este un proiect creat din dorinta de a oferi cele 5 elemente importante pentru un stil de viata relaxat intr-un oras in continua dezvoltare si aglomerare urbana:
1. Arhitectura moderna si armonioasa a cladirii si fatadelor, cu elemente structurale si materiale de top, cu durabilitate in timp ca si proprietati si aspect.
2. O buna compartimentare interioara a spatiului de locuit, cu mare atentie la necesitatile vietii contemporane, suprafete generoase atat pentru interiorul apartamentelor, cat si pentru terase.
3. Folosirea tehnologiilor de ultima generatie in dotarea apartamentelor, de la zidarie si termoizolare ( caramida de 25 cm + vata bazaltica de 10 cm ), la suprafetele vitrate foarte generoase, dar alese pentru cea mai optima termo si fonoizolare ( pereti cortina SCHUCO si bagheta calda, sticla climaguard 4 anotimpuri), centrale termice de ultima generatie pentru un consum redus de energie si un confort sporit al apartamentelor completate de incalzire în pardoseala, lifturi de mare viteza, videointerfon, parking, etc.
4. Pozitionarea strategica fata de punctele de interes urban, menite sa reduca timpul petrecut in trafic si accesul facil la serviciile si facilitatile necesare pentru un stil de viata cât mai relaxant.
-Proximitatea fata de parcuri ( Parcul Palas, Parcul Podu Ros si Ansamblu PALAS sunt intr-o raza de 500 m fata de proiect)
-Mijloace de transport in comun accesibile in imediata vecinatate a proiectului
-Scoli, gradinite si facultati in imediata vecinatate a proiectului.
5. Pozitionarea si caile de acces fata de celelalte cartiere si zone ale orasului, 3 cai de acces facile fata de 2 intrari principale in oras si 2 accesse facile spre zona centrala.

DOTARI SI FINISAJE

-Sistem de incalzire in pardoseala
-Centrale profesionale optimizate pentru consum redus de energie si costuri mci de intretinere si exploatare
-Apartamentele se predau finisate cu toate instalatiile termice, electrice si sanitare executate si trase la pozitie.
-Peretii gletuiti si slefuiti
-Finisaje de cea mai buna calitate: marmura, gresie si faianta de cea mai buna calitate, usi de lemn masiv Artigiani Brianza


**Preturi promotionale incepand de la 1800 euro/mp.

Pentru mai multe detalii/vizite contactati reprezentantul nostru la nr. de telefon:0752131596 Florin Florescu

Specificatii:

Recomandat Pentru:Rezidential, Comercial, Birouri, Investitie
General:Curent electric, Telefon, Apa, Gaz, Cablu TV, Canalizare
Incalzire:Centrala proprie, Incalzire pardoseala
Climatizare:Aer Conditionat
Internet:Fibra Optica, Wireless, Dial-up
Stare interior:Lux
Usi interioare:Lemn
Usa intrare:Metal
Ferestre:PVC
Pereti:Vopsea Lavabila
Izolatie termica:Exterior
Alte spatii:Wc serviciu
Contorizare:Gaze, Caldura, Apa
Diverse:Sistem alarma, Sistem de fum
Dotari imobil:Videointerfon
Vecinatati:Transport public, Parc, Scoala Generala, Liceu, Farmacie, Mall, Hypermarket
Statut juridic:Intabulare
Servicii Imobil:Administrare, Paza, Supraveghere video
avatar FLORIN FLORESCU
0752.131.596