Pentru cumparatori 

Desi din ce in ce mai multi doritori de a achizitiona o proprietate apeleaza la serviciile unei agentii imobiliare, in piata inca exista impresia ca agentia reprezinta doar un cost in plus.

Fiind si in situatia actuala de piata, cine nu ar vrea sa economiseasca costul ce
reprezinta comisionul agentiei?
Ne permitem sa va prezentam cateva motive pentru care se merita sa apelati la agentia noastra:

 • Siguranta tranzactiei – lucrand cu o agentie imobiliara, eliminati riscul surpizelor neplacute legate de documentele juridice ale proprietatii
 • Asistenta completa pe intreg parcursul tranzactiei pana ce deventi proprietar – de cele mai multe ori diferite evenimente neprevazute apar pana in acest moment, un agent bun are experienta in a rezolva cu succes orice astfel de provocare.
 • Economia de timp – oricine poate sa caute pe cont propriu, dar, doar daca va doriti sa transformati asta intr-un job full-time, pentru a gasi ceea ce cautati va trebui sa va alocati foarte mult timp pentru cautare si vizionare.
 • Expertiza pretului – un agent va poate arata oferte comparative si va veti elucida imediat referitor la justetea pretului. De asemenea, agentul va poate da informatii foarte importante lefate de procesul de negociere, ce se pot transpune in diferente semnificative de pret.
 • Caracteristici necunoscute – nu oricine care trece pragul unei locuinte si stie deja toate detaliile acelei proprietati. Agentul va poate da informatii care nu se gasesc nicaieri afisate si care va pot influenta decisiv in alegerea dvs.
 • Asistenta in identificarea ofertei potrivite pentru nevoile dvs. Un agent bun va intelege
  dupa prima discutie exact ce trebuie sa va prezinte, in ce zona, ce tip de proprietate s.a.m.d.
 • Negociere fara factorul emotional – agentul poate negocia pentru dvs. fara a fi implicat
  emotional in tranzactie, avand si argumente concrete precum alte  alternative din portofoliul sau.

Foarte important, la proprietatile aflate in ansambluri rezidentiale noi, agentia noastra NU PERCEPE COMISION.

Prin atitudinea profesionala si orientarea 100% catre satisfacerea nevoilor clientului nostru, calitatea excelenta a echipei si prin pachetul complet de servicii pe care il oferim, noi credem ca suntem solutia potrivita pentrua va ajuta sa treceti cu succes de provocarile drumului spre noua d-voastra casa.

Stiri