Vanzari terenuri constructii - Sort:land_area

Teren 566 mp in zona Visan distanta 3 km de la Omv Bucium, deschidere 16m/34m Utilitati : Gaz, apa, curent Drum asfaltat si statie de microbuz la 2 minute de mers pe jos !

  • Suprafata: 566 mp
EXCLUSIV

Teren intravilan in Iasi cu o suprafata de 953 mp, situat la 100 metri de Aleea Strugurilor, intr-o zona linistita de case, ideeal pentru constuctii locuinte individuale sau colective. Se poate obtine autorizatie de constructie pentru locuinte col...

  • Suprafata: 953 mp

Propunem spre vanzare teren intravilan zona Bucium deschidere 18m la aproximativ 5 minute distanta de benzinaria Rompetrol Bucium. Terenul se afla in zona rezidentiala si beneficiaza de utilitati complete - apa, canalizare, gaz si curent.

  • Suprafata: 1000 mp

Propunem la vanzare teren de 1000 m, in zona Popas Pacurari, intr-o zona care se construieste, pretabil pentru constructii. Terenul are acces la drumuri pe doua laturi (din care unul asfaltat) ceea ce il face atractiv pentru case de locuit Toate u...

  • Suprafata: 1000 mp

Va propunem un teren in Miroslava, perfect pentru constructie ,avand o deschidere de 45 m .,situat intr o zona splendida perfect pentru a construi casa de vis. Terenul dispune de toate utilitatile .

  • Suprafata: 1000 mp

CAUTARE AVANSATA

Proprietate

Localizare

Alte filtre