Vanzari terenuri constructii

Propunem spre vanzare teren intravilan zona Bucium deschidere 18m la aproximativ 5 minute distanta de benzinaria Rompetrol Bucium. Terenul se afla in zona rezidentiala si beneficiaza de utilitati complete - apa, canalizare, gaz si curent.

  • Suprafata: 1000 mp

Propunem la vanzare teren de 1000 m, in zona Popas Pacurari, intr-o zona care se construieste, pretabil pentru constructii. Terenul are acces la drumuri pe doua laturi (din care unul asfaltat) ceea ce il face atractiv pentru case de locuit Toate u...

  • Suprafata: 1000 mp

Teren 566 mp in zona Visan distanta 3 km de la Omv Bucium, deschidere 16m/34m Utilitati : Gaz, apa, curent Drum asfaltat si statie de microbuz la 2 minute de mers pe jos !

  • Suprafata: 566 mp

Va propunem un teren in Miroslava, perfect pentru constructie ,avand o deschidere de 45 m .,situat intr o zona splendida perfect pentru a construi casa de vis. Terenul dispune de toate utilitatile .

  • Suprafata: 1000 mp

Se vinde teren 1200 mp in zona bucium(1,5 km de la omv). Terenul se afla situat intr-o zona linistita la strada asfaltata. La limita proprietatii gasim ca utilitati: gaz, apa, canalizare si curent electric. Merita vazut, nu ezitati sa ne contact...

  • Suprafata: 1200 mp

CAUTARE AVANSATA

Proprietate

Localizare

Alte filtre